Arkiva e sektorit tė mbeturinave

Ofruesit e Licencuar tė Shėrbimeve

Politikat Traifore

Dokumentet e Politikave 2007

Rregullat Tarifore

Urdhėresat Tarifore 2012 - 2013

Urdhėresat Tarifore 2011 - 2012

Urdhėresat Tarifore 2009-2010-2011

Urdhėresat Tarifore 2007

  Urdhėresat Tarifore 2006 

 

Rregullat e ZRRUM – Shėrbimet e Grumbullimit tė Mbeturinave

Arkiva

Shėrbimet e Grumbullimit tė Mbeturinave 2010

Rregulla pėr Licencimin e Ofruesve tė Shėrbimit pėr Grumbullimin e Mbeturinave nė Kosovė 

Rregulla pėr Pėrcaktimin e Tarifave pėr Shėrbimet e Grumbullimit tė Mbeturinave nė Kosovė 

Rregulla pėr Standardet Minimale tė Shėrbimit pėr Ofruesit e Shėrbimeve tė Grumbullimit tė Mbeturinave nė Kosovė 

Rregulla pėr Kartėn e Konsumatorėve pėr Ofruesit e Shėrbimeve tė Grumbullimit tė Mbeturinave nė Kosovė 

Rregulla pėr Faljen dhe Rregullimin e Borxheve tė Vjetra pėr Shėrbimet e Grumbullimit tė Mbeturinave nė Kosovė 


Rregullat e ZRRUM – Shėrbimet e Deponimit tė Mbeturinave


          Rregulla pėr Licencimin e Operatorėve tė Deponive nė Kosovė 

 

  Ligji pėr Mbeturina