ARRU logo
2537 - Lajmi_ | Autoriteti rregullator per sherbimet e ujit

Publikimet

Njoftim - Me datë 01 dhjetor 2021 mbahet Forumi i Dytë Evropian për Rregullimin e Shërbimeve të Ujit


30.11.2021

“Njoftojmë të gjithë të interesuarit se me datë 01 dhjetor 2021 mbahet Forumi i Dytë Evropian për Rregullimin e Shërbimeve të Ujit. Forumi mbahet Online dhe pjesëmarrja është pa pagese. Per te gjitha informatat lidhur me agjendën, folësit dhe regjistrimin mund te njoftoheni ne ueb faqen e WAREG (Shoqatën e Rregullatorëve Evropian te Ujit) ne linkun e mëposhtëm:

https://www.wareg.org/efrws/efrws-2021/